Wij bieden zowel particulieren (consumenten) als winkeliers een verscheidenheid van moderne designmeubelen aan, tegen de laagste outlet prijzen. Al deze meubelen komen van Nederlandse design meubel fabrikanten, waar hoge kwaliteit, in termen van design, materiaal en productie als essentiŽle kenmerken worden gezien.

Waarom de lage prijzen.
Alle aangeboden meubelen komen rechtstreeks van Nederlandse magazijnopruimingen. Van tijd tot tijd maken de fabrikanten hun magazijnen leeg om ruimte te maken voor nieuwe meubel collecties. De kleine hoeveelheden overgebleven meubelen worden aangeboden tegen idioot lage prijzen". Dit alles met als doen het magazijn zo snel mogelijk leeg te krijgen. Ondanks de lage prijzen komen alle meubelen die wij u aanbieden van gevestigde Nederlandse design meubelfabrikanten en zijn altijd nieuw en in perfecte staat.

Grote partijen afname mogelijk
Winkeliers of handelaars kunnen wellicht geÔnteresseerd zijn in het doorverkopen van onze meubelen dankzij de lage prijzen. U kunt hier speciaal kontact voor opnemen. Om u op de hoogte te stellen om welke programma's het hier gaat.


Verzending en verzendkosten
Alle bestellingen worden direct vanaf fabriek geleverd. De verzendkosten zijn verschillend per product. Deze worden automatisch berekend bij het plaatsen van ieder onderwerp. Bij uw definitieve bestelling ziet u wat de totale verzendkosten zijn.

Over Ons

Contactgegevens
Bel ons (ma-za) 09:00 -  18:00

E-mail. amsterdammeubelen@live.nl


Copyright ©  Designex Media